Ha veszek egy egész nyulat, akkor mit lehet készíteni a hátából, ahol alig van hús?
Figyelt kérdés
2014. júl. 20. 14:52
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2014. júl. 20. 15:09
3/6 anonim 



válasza:





Na most a nyúl az nem csirke! A legértékesebb része a gerinc.
4/6 anonim 



válasza:





A gerinc a bordája, mintha a sertésnek a karaj része lenne. Egyben szokták megsütni, általában rozmaringosan.
Én simán egészben megsütném, van azon még sok finom értékes húsrész.
Persze egy pazar nyúlpaprikás a is szóba jöhetne :)
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2014. júl. 20. 16:23
6/6 anonim válasza:
Én a sütőben grill fokozatban sütöttem meg nyárson, füstölt szalonnával tüzdeltem meg, besóztam, és ~20 percenként olvasztott margarinnal(a legjobb vaj lenne) kenegettem... Sokáig sült, de isteni finom lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!