Van egy egész bőrös karajom. Milyen finom kaját tudnék belőle készíteni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 6. 10:52
1/4 anonim válasza:
Fúrd ki késsel, szúrj bele egy parasztkolbászt, fűszerezd finoman, kis fokhagyma, és süsd meg. Mennyei kaja!
2/4 anonim válasza:
a bőrt a sütés vége felé átlósan vagdald be, és kenegesd füstölt szalonnával. szép és finom lesz.
3/4 doboszoli válasza:
Vedd le a csontról, sózzad két hétig, mosd le majd tedd füstre. Isteni angolszalonnát kapsz.
Csak mint alternatívát mondom.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Először egy kicsit megfőztem vízben, azt később bezöldségeltem, és lett belőle jó kis leves, a husit pedig sütőben megsütöttem. Szerintem nagyon finom lett.
2011. márc. 6. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!