Valaki leírná nekem hogyan készítsem el a tócsnit?
Figyelt kérdés
Nagymamám nagyon finoman meg tudta csinálni gyerekkoromban!
Ma szeretnék én is a kislányomnak csinálni!
Köszönöm!
2010. jan. 9. 13:46
1/6 anonim válasza:
Lereszeled a krumplit, sót, tojást és lisztet bele, hogy megfelelő állaga legyen. Rakhatsz bele fokhagymát, reszelt sajtot, tejfölt...is.
4/6 anonim válasza:
Szia!Én 1kg reszelt krumplihoz 2 tojást teszek,sóval,borssal,fokhagymával,petrezselyemzölddel ízesítem,és annyi lisztet kavarok hozzá,hogy picit sűrűbb legyen,mint pl.a nokedli tésztája..ezt majd úgyis látni fogod,hogy mennyi lisztet vesz fel a massza..Én kis tömzsi halmokat teszek a forró olajba,miket picit lelapítok kanállal,majd mindkét oldalát megsütöm..Mikor kész,konyharuhával letakarom,hogy puha maradjon..Tehetsz rá tejfölt,de anélkül is nagyon fincsi..Imádom!
5/6 anonim válasza:
Valahol azt hiszem recsegének hívják :D de amúgy mi is tócsinak
6/6 anonim válasza:
Nálunk lapcsánka, és mi tojást nem mindig rakunk bele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!