Lányok, tudtok főzni?
Figyelt kérdés
Vagy inkább tanuljanak meg a fiúk, mert többség már úgy sem tud/fog?
21/F
2014. júl. 13. 19:50
1/25 anonim válasza:
én igen
jó még nem mindent, de folyamatosan tanulok új dolgokat
17/l
2/25 anonim válasza:
Te most a válaszok alapján fogod eldönteni, hogy megtanulj-e főzni vagy ne?
3/25 anonim válasza:
Szakacsnak tanulok.Fogjuk ra h tudok.
De egy pasi szexi a konyhaban:)
16/L
4/25 anonim válasza:
én nem, és érzem is, hogy lányként ciki, de akárminek állok neki a konyhába, az valahogy nem jön össze..
6/25 anonim válasza:
Egy pasi lehet hogy szexi a konyhában de poroltó azért legyen kéznél, bár lehet, hogy magamból indulok ki :D
7/25 anonim válasza:
Èn tudok,de birom ha a férfi is tud sőt az se zavar ha jobban tud mint én:))
8/25 anonim válasza:
13 éves voltam, mikor apám elkezdett piszkálni, hogy: "Nem irigylem a leendő férjedet, nem fog egy jót enni melletted? Majd biztos rendelni fogsz! Meg mikrózni!", így ekkor bevonultam a konyhába. 14-15 éves koromra megtanultam sütni, 16 évesen már elég jó szintre fel is hoztam a tudásomat. 17 évesen kezdtem főzni tanulni, most 19 évesen már azt mondom, ez is elég jól megy. Szóval, a válasz igen.
9/25 anonim válasza:
Tudok, de nem érzem úgy, hogy kötelességem lenne kiszolgálni. Azért ha egyedül van akkor is találja már fel magát egy férfi is!
10/25 anonim válasza:
Én tudok, párom is tud és elég szégyennek tartom, hogy egy korodbeli, nemtől függetlenül nem tud. 27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!