Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Ti hogy csináljátok a túrós...

Ti hogy csináljátok a túrós tésztát?

Figyelt kérdés
Hallottam már h valaki sütőben is össze süti,van aki csak a tésztát összekeveri a túróval,és h valaki tejfölt is kever bele meg sült szalonnát. Hogy szeretitek? :)
2014. júl. 9. 17:53
 1/9 anonim ***** válasza:
79%

Felteszem a sós vizet forrni, ha felforrt, beleöntöm a tésztát.

Megpirítom a kockákra vágott szalonnát, ha zsírjára sült, hozzáadom a túrót, ezzel kicsit maszatos lesz az állata, ezután beleöntöm a tejfölt, ezzel is elkeverem. Ha megfőtt a tészta, leszűröm, beleöntöm a túrós-tejfölös cuccba, és összekeverem.

2014. júl. 9. 18:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
79%
tejföllel és túróval meg szalonnával néha egy kis cukorral(egyesek eszik így)
2014. júl. 9. 18:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 A kérdező kommentje:
Én is igy szoktam csinálni ahogy az első irta.Csak érdekelne ki hogy szokta!
2014. júl. 9. 18:11
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
Szalonnapörc, a zsírjába forgatva a szélesmetélt, rá morzsás finom túró, tálaláskor tejföl.
2014. júl. 9. 18:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
73%
Én tejföllel, (esetleg nyers tojással) és cukorral összekevert túrót teszek rá. Anyukám ha sósan, szalonnával csinálja, akkor még be szokta tenni a sütőbe egy kicsit.
2014. júl. 9. 18:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
73%

Kifőzöm sós vízben a 8 tojásos csusza tésztát. A házi túrót tálba teszem, rá a kifőtt tésztát. Ha van szalonnám, akkor a kisütött pörcöt közé keverem. Ha nincs, akkor svábosan apróra tördelt kenyérbelet pirítok meg zsírban, és keverek közé. Tejföl nem kell rá, mert a házi túró elég zsíros, és szinte elolvad a tésztán.

Bolti túróból nem csinálom, mert az nem olvad el, hanem morzsás lesz.

2014. júl. 9. 18:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Sosan: Csuszatesztat fozok, a tejfolt atkeverem habverovel, hogy teljesen kremes es homogen legyen majd kistalkaba ontom, a turot szinten atkeverem/attorom es kistalkaba teszem, baconcsikokat felaprozom es atpiritom majd ezt is egy kistalkaba teszem es talalok.

Nem keverek semmit elore semmivel, mindenki annyit szed es azt, amit szeretne.:)

Edes: ilyenkor vargabelest csinalok, leveles tesztabol, mazsola nelkul!:)

2014. júl. 9. 23:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen majdnem mindenki egyformát írt (nem is lehet ezt túl variálni ) mégis mindenki le lett pontozva...

Kíváncsi lennék, hogy a lepontozó brigád hogyan készíti, mert arról nem szól a fáma.

Vagy beindult az unatkozó kölkök nyári akciója.

2014. júl. 10. 10:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:

NAgykocka, vagy csuszatésztáz főzök és szalonnakockákat pirítok. A kifőtt tésztát alapos lecsurgatás után kiszedem a szalonnakockás serpenyőbe, és egy kicsit még pirítom.

Mindenki maga szedheti rá a túrót és a tejfölt.

2014. júl. 11. 12:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!