Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen húsból csináljak gyorst?

Milyen húsból csináljak gyorst?

Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 13:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
én a tescoba szoktam venni pitát:P szóval van, csak elkerülte a figyelmedet.. pedig ami nálunk van az egyik legkisebb tesco:( Én pulykából szoktam csinálni amúgy a gyrost, pulykamellből pontosabban, felvágom csíkokra, bepácolom, pihentetem majd kisütöm...görög salit szoktam hozzá csinálni, joghurtos öntetet, meg csípöset felhigitott erös pistából, sütök ki hozzá zigzag krumplit:) meg pitát négybe...-> gyrostál nyamnyam:D
2010. jan. 6. 16:33
 12/16 anonim ***** válasza:
55%

nem mindegy, hogy pita vagy tortilla?

liszt meg víz mindkettő.

2010. jan. 6. 16:35
 13/16 anonim ***** válasza:

köszi

a pitakereső :)

2010. jan. 6. 16:42
 14/16 anonim ***** válasza:

Hát tudod kedves 71%-os nekem nem mindegy mert én görög vagyok,nálunk pita van,a tortilla nem a mi nemzetünk tésztája hanem mexicoé.

Amúgy én sem keverem a ti gulyásotokat a lebbencslevesetekkel.

De mit érdekel engem,hogy miből csináljátok a gyrost a legfinomabb úgyis görögben készítik:D

2010. jan. 6. 17:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Nagyon sok helyen lehet kapni, de mivel azt kerdezted mibol keszul, gondolom otthonra akarod, tehat nyugodtan kiprobalhatod ha te magad sutod.

nagyon jo, es tenyleg ureges lesz, amit mondjuk en nem gondoltam, hogy sikerul(:

sok sikert

2010. jan. 6. 18:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Amúgy meg a tortilla tészta kukorica lisztből készül a görög pitáé nem!!!!
2010. jan. 7. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!