Fagyott húsból húsleves?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Elfelejtettem kivenni a húst a fagyasztóból, és a családnak be van mára ígérve a húsleves, időm már nincs a kiolvasztásra, felrakhatom úgy hogy még fagyott?2011. szept. 6. 10:03
1/6 anonim válasza:
Természetesen. Én szinte mindig így csinálom. Hideg sós vízbe, kis lángra tedd fel.
2/6 anonim válasza:
Persze!A főzési idő némileg hosszabb lesz,de ennyi!
3/6 anonim válasza:
Én is főzöm így, ha nincs kedvem olvasztgatni, így is ugyan olyan jól sikerül.
4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek! :)
2011. szept. 6. 10:58
5/6 anonim válasza:
Jók a válaszok, de próbáltál már friss húsból húslevest? Sokkal finomabb, aromássab mint a fagyott 6 hónaposnál is régebbi!
6/6 anonim válasza:
Én is jártam már így. Egy jó tanács, ha esetleg raguként fő, vagyis felkockáztad a húst, fagyasztás előtt. Kevergesd gyakran, mert a fagyott darabkák képesek egybefőni, maguktól nem válnak szét.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!