11/16 anonim válasza:
Csak egy kérdés: a palacsintának miért is kell feljönni??
Feljönnie a piskótának kell jobb helyeken.
12/16 anonim válasza:
Persze. Csapvíz, tej, szódavíz.
13/16 anonim válasza:
11-es: úgy feljönnie, hogy könnyebb legyen átfordítani, a szóda segíti ezt.
14/16 anonim válasza:
Amúgy meg miért kell fafejű pék-cukrásznak lenni? Mindenki úgy készíti, ahogy szeretné, nincs kőbe vésett szabály, hogy a palacsintának tejből kell állnia.
15/16 anonim válasza:
Igen, egyáltalán nem szentírás, minden nemzet, minden ember máshogy csinálja. Valaki sütőport is tesz bele, hogy vastagabb legyen. Én buborékos ásványvíz és tej keverékével csinálom, ha nincs víz, akkor csak tejjel, ha elfogyott a tej, akkor csak buborékmentes vízzel.
16/16 anonim válasza:
Hát utolsó te nagyon rosszul csinálod. :D Egy pék-cukrász csak jobban tudja, hogy hogyan kell... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!