Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A palacsintába lehet ásványvíz...

A palacsintába lehet ásványvíz helyett mást tenni?

Figyelt kérdés

2014. jún. 22. 17:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%

Csak egy kérdés: a palacsintának miért is kell feljönni??

Feljönnie a piskótának kell jobb helyeken.

2014. jún. 22. 22:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/16 anonim ***** válasza:
50%
Persze. Csapvíz, tej, szódavíz.
2014. jún. 22. 22:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/16 anonim ***** válasza:
53%
11-es: úgy feljönnie, hogy könnyebb legyen átfordítani, a szóda segíti ezt.
2014. jún. 22. 22:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/16 anonim ***** válasza:
82%
Amúgy meg miért kell fafejű pék-cukrásznak lenni? Mindenki úgy készíti, ahogy szeretné, nincs kőbe vésett szabály, hogy a palacsintának tejből kell állnia.
2014. jún. 22. 22:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/16 anonim ***** válasza:
83%
Igen, egyáltalán nem szentírás, minden nemzet, minden ember máshogy csinálja. Valaki sütőport is tesz bele, hogy vastagabb legyen. Én buborékos ásványvíz és tej keverékével csinálom, ha nincs víz, akkor csak tejjel, ha elfogyott a tej, akkor csak buborékmentes vízzel.
2014. jún. 23. 16:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/16 anonim ***** válasza:
22%
Hát utolsó te nagyon rosszul csinálod. :D Egy pék-cukrász csak jobban tudja, hogy hogyan kell... :D
2014. jún. 23. 19:08
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!