Milyen töltelékeket szoktatok rántott palacsintába tenni?
Figyelt kérdés
2014. jan. 21. 18:19
2/6 anonim válasza:
Gombaszószt,bolognait,mexikói vegyeset,brokkolit,hagymás májat stb.
3/6 anonim válasza:
A pörköltön kívül csirkemájpástétomot, besameles sajtos-gombás sonkakrémet,spenótot, főtt tojás darabokkal.
4/6 anonim válasza:
Bolognai ragu, milanoi gombas ragu, negysajtmartas, karfiol-brokkolipure. A palcsintatesztat en sosra keszitem es nagyon vekonyan sutom ki oket.
5/6 anonim válasza:
Kiprobaltam egyszer,hogy maradek sult hurkat es kolbaszt kibeleztem,es azt toltottem a palacsintaba majd kirantottam. Nagyon izlett,savanyusaggal ettem. Ebedre ettem,de masnap delig nem voltam ehes.:)
6/6 anonim válasza:
Tejfölös gombapaprikást, vagy tejfölös csirkepaprikást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!