Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell olyan hamburger...

Hogyan kell olyan hamburger húst készíteni ami nem esik szét?

Figyelt kérdés
Többféle receptet is kipróbáltam már, és valahogy mindig az lett a vége, hogy darabokra tört a húspogácsa, vagy a serpenyőben a megfordításkor, vagy amikor kiemeltem. Mi a trükkje a normális, stabil hamburger húsnak?

2014. jún. 17. 14:46
 1/3 anonim ***** válasza:
50%
Jó minőségű hús.
2014. jún. 17. 15:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
74%
A húst daráld át kislyukú darálón, majd ha hozzáadod a tojást, fűszereket (én teszek bele hagymát, ketchupot és mustárt is), utána csinálj belőlük vékony pogácsákat, és tedd kiolajozott tányérra, a tetejét is olajozd be, majd fólia és hűtő, 1-2 órát legyen hűtőbem és csak utána süsd ki. Palacsinta lapáttal szoktam betenni a serpenyőbe és azzal is fordítom meg, így nem esik szét.
2014. jún. 17. 15:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
A serpenyő típusa számít valamit? Én kerámiában csinálnám.
2014. jún. 17. 16:25

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!