Szeretnék egy büfé jellegű vendéglátó egységet nyitni, ahol szendvicseket, salátákat,1 adagos hidegtálakat esetleg hamburgereket, hot-dogokat szeretnék készíteni és árulni. Mit kell tudni róla? Mik szükségesek hozzá?
Kedves kérdező! Nem tudom aktuális-e még a válasz, látom év elején kérdezted, de nem válaszolt senki... Hát rengeteg kérdésem lenne mielőtt tudnék neked válaszolni... Mekkora helyet szeretnél üzemeltetni? Lenne lehetőség ott fogyasztásra is vagy csak elvitelre? Olyan helyet kell keresned, ami megfelel a követelményeknek, amit tőled "követel" az ÁNTSZ, vagy az Állateg.ügy. Pl: konyhán külön leválasztott rész fekete és fehér mosogatónak, külön zöldség előkészítőnek, és hús előkészítőnek. Személyzeti bejárat nem keresztezheti a vásárlók 'útját', mindennek KÜLÖN HŰTŐ (csirke, sertés, tojás, zöldség, tejes, készételes...) Nagyon sok dolog van, órákig tudnék róla beszélni... nekem ez a szenvedélyem (hobbim) a munkám. Én 3 éve üzemeltetem munkahelyi meleg konyhás gyorséttermemet. Napi 6-8 féle főételt készítünk, 2 levest, 4-5 féle köretet és frissensülteket. Ja, és az étlap minden nap MÁS! Szóval van 'valamennyi' tapasztalatom... Ha még aktuális és szeretnél kérdéseidre választ kapni, ha gondolod én szívesen segítek...
Üdv, Penita Anita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!