Hamburger húst hogyan kell készíteni?
Figyelt kérdés
Olyan drága a bolti, lehet hasonlót /vagy ugyanolyan fincsit/ házilag csinálni?2009. júl. 28. 20:02
1/3 anonim válasza:
Marhahúst,nem túl soványat darálj le.esetleg kétszer is,hogy elég apró legyen.Tegyél bele sót,borsot,szerecsendiót,gyömbért,annyi tojást,hogy formázható masszát kapj.Hagyd egy kicsit pihenni,formálj belőle lapos pogácsákat,esetleg forgasd meg zsemlemorzsában.Kevés olajon,de legjobb ha grillen megsütöd.Ha olajon sütöd,mindkét oldalát süsd.meg.
2/3 anonim válasza:
ahogy az előző írta, úgy kell :D rohadt finom lesz.. én is úgy szoktam, azt tesóm múltkor beleharapott a hamburger zsemlébe amibe beletettem + zöldségek, sajt,majonéz.. stb. azt hitte h valamelyik gyors büféből vettem xD 15/L
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, kipróbálom így.
2009. júl. 28. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!