Ki hogy szereti a lecsót?
Figyelt kérdés
Mivel jászsági paradicsom- paprika termelő családból való vagyok, mi minden formában fogyasztjuk. Tökkel, tojással, cukkinivel, padlizsánnal, rizzsel, patiszonnal. Sőt van hogy a paprika csak erős paprika, kolbásszal is jó, de nekem az nem kedvencem. S amióta itt lakom pesten mindenkinek más az elképzelése a lecsóról. S olyan finnyásak ha másképp kapják. Gondoltam ha megismerem kinek mi az autentikus családi receptje, akkor kicsit jobban Megértem a dolgot. :)2014. jún. 15. 09:16
11/17 anonim válasza:
Húsos szalonna,hagyma, kolbász, paprika ,paradicsom, őrölt bors, bogyiszlói,só. Tojással is. És mellé tarhonya, vagy friss kenyér.
12/17 anonim válasza:
Én simán szeretem a legjobban,tojásosan is megeszem,de az nem a kedvencem, padlizsánosan is ettem már,de azt még annyira sem szeretem mint a tojásosat.
A sima lecsót mi szoktuk sült krumplival enni,de rizzsel is szeretem,ha nincs kedvünk semmit csinálni hozzák akkor pedig kenyérrel.
Biztosan finom kolbásszal,vagy virslivel is,de mi egyiket sem szoktunk bele rakni.
13/17 anonim válasza:
Szoktam én is többféleképpen csinálni, de legjobban jó sűrű és sok szafttal szeretem, legyen benne finom háziszalonna, füstölt kolbász, bogyisz paprikából, friss kenyérrel és kovászos uborkával, másik kedvencem a szegfűgombás lecsó.
14/17 anonim válasza:
Mi tarhonyával szoktuk, de ki akarom próbálni a tojásost, épp ma ette egyik kolléganőm és megkívántam. :)
15/17 anonim válasza:
nyáron tojásos lecsót, télen kolbászos rizses lecsót eszünk.
16/17 anonim válasza:
Csak simán, csípősen, jó sok szafttal, amit friss kenyérrel tunkolok, és hozzá a hűsítő kovászos uborka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!