Ki hogy szereti a lecsót?
Ez itt csak 20 fajta, másik link alatt találhatsz másik annyit, vagy még többet.
Itt is felsorolhatunk neked akár 30-50 félét is,...
ahány ház, annyi szokás...
rizzsel szeretem legjobban. DE csináljuk simán, tojással, tejföllel is( azt meg már úgyse ehetek, tehát kilőve)
A kérdésed egyébként ez volt, de utána olyan magyarázatot adtál, amiben leszólod az egyéni ízlést, és megmagyarázod azt,, hogy sokféle van, és így logikátlan, mert hiába tetted fel, ezzel kiütötted. Úgy látszik, nem csak számomra. :)
Anyukám tejföllel, én simán, a párom tojással. Néha kolbászos rizsest is csinálok.
A tejfölöset utálom...
Rizzsel!!
Tejföl, kolbász is mehet bele, vagy eszem mellé :)
Tojással is megeszem, de az nem a kedvencem. A lecsó általában nem a kedvencem, de ha az a kaja, akkor sincs gond, elfogy :)
Férjem sehogy.
Én a "natúr" lecsót rizzsel, régen kenyérrel is szerettem, de már nem eszek fehérkenyeret, tk.-val meg még nem kóstoltam.
Szeretem még a paradicsom nélküli "lecsót" (nem tudom ki hogy hívja, hagymás alapon megpárolok sook-sok felkarikázott zöldpaprikát, mikor puha, akkor ráöntök még 1-2 elhabart tojást, és addig sütöm még, amíg a tojás kész nem lesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!