Milyen köretet ajánlotok hortobágyi húsos palacsintához?
Figyelt kérdés
A barátommal veszekedtünk, mert szerinte rizs, szerintem sültkrumpli. Legszivesebben nem eszek hozzá köretet, de ha muszáj, akkor melyiket választanátok?2010. jan. 2. 10:55
1/10 anonim válasza:
Semmi köret nem kell hozzá!!!Eredendően ez előétel, de ha főételnek ajánlod, akkor sem kell köret hozzá, mert ez olyan mintha csirkepaprikást ennél palacsintával.( ha ugyanezt eszed nokedlivel, akkor sem eszel még hozzá sem rizst, sem krumplit.)
2/10 anonim válasza:
Egyet értek az előzővel.Nem kell hozzá köret,elképzelni sem tudom semmivel.
3/10 anonim válasza:
Szerintem is jó köret nélkül, de ha akarsz mellé adni valamit,akkor szerintem a krumplipüré illene hozzá.
5/10 A kérdező kommentje:
köszi. köszi.
2010. jan. 2. 11:42
6/10 anonim válasza:
ehhez köretet???
így is nehéz kaja.
Tejföl kell hozzá, meg valami saláta, vagy savanyúság: kovászos ubi, savanyú káposzta.
7/10 A kérdező kommentje:
nyugi már csak megkérdeztem
2010. jan. 2. 12:45
8/10 anonim válasza:
Mi mindig franciasalátával szoktuk enni, nagyon finom!
9/10 anonim válasza:
Szia.
Tényleg nem kell hozzá köret.
Előételként kevesebbet kell tálalni belőle (mondjuk egyet), főételként pedig hármat-négyet.
A tetejére pedig öntsetek pörköltszaftból tejfölös habarással dúsított öntetet, rá tejföl, pici petrezselyemzöld és kész a lakoma!
(Mi így csináltuk az étteremben, ahol dolgoztam.)
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon jól hangzik. : ) Köszönöm szépen, kipróbáljuk.
2010. jan. 2. 13:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!