Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan sürítsem be a hortobágy...

Hogyan sürítsem be a hortobágyi husos palacsintához a szószt?

Figyelt kérdés
Tul hig lett..:(
2011. máj. 4. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:
forrald össze tejföllel, úgy sűrűbb lesz és finomabb is.
2011. máj. 4. 15:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
Én már csináltam, hogy főztem bele egy kis krumplit. Nem sokat, és előtte sós vízben főztem meg.
2011. máj. 4. 15:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A hortobágyi leve- pörkölt szaft. Kikeverek egy kis lisztet 2-3 kanál tejföllel, és ezt keverem a szaftba.Óvatosan kiforralom, és ez a szaftja a palacsintának.
2011. máj. 4. 16:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
én csak egy kis lisztet szoktam hidegvízzel simára keverni (tejföl sűrűségűre)és azzal sűrítem be az esetleg híg szaftot.persze pár percig összefőzöm.
2011. máj. 4. 17:42
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!