Hogyan sürítsem be a hortobágyi husos palacsintához a szószt?
Figyelt kérdés
Tul hig lett..:(2011. máj. 4. 15:12
1/4 anonim válasza:
forrald össze tejföllel, úgy sűrűbb lesz és finomabb is.
2/4 anonim válasza:
Én már csináltam, hogy főztem bele egy kis krumplit. Nem sokat, és előtte sós vízben főztem meg.
3/4 anonim válasza:
A hortobágyi leve- pörkölt szaft. Kikeverek egy kis lisztet 2-3 kanál tejföllel, és ezt keverem a szaftba.Óvatosan kiforralom, és ez a szaftja a palacsintának.
4/4 anonim válasza:
én csak egy kis lisztet szoktam hidegvízzel simára keverni (tejföl sűrűségűre)és azzal sűrítem be az esetleg híg szaftot.persze pár percig összefőzöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!