Melyik féle hamburgerhús jó minőségű és nem tiszta zsír meg töltőanyag?
Figyelt kérdés
Házi hamburgert szeretnénk.2014. jún. 9. 10:29
1/6 anonim válasza:
vegyél marhahúst és csináld meg a húspogácsát te! ;)
2/6 anonim válasza:
Amit itthon érdemes csinálni fele marhacomb, fele disznólapocka.Ez kevés zsiradékod ad, szerintem ennyi kell bele.
Az igazi hamburgerhúshoz marhavese - faggyút használnak- de eleve itthon nem lehet kapni, másik, hogy nem is finom vele-.
3/6 anonim válasza:
Marhahús abból is olyan ami kicsit szaftos és nem száraz.
4/6 bumbi02 válasza:
Miért ódzkodunk a zsírtól? A jó hamburgerhúsban a hús-zsiradék arány 70-30 kell hogy legyen. Készíthetjük bélszínből, de száraz lesz a pogácsánk. Egy kis vesefaggyú csodákra képes.
5/6 anonim válasza:
Hamburgerhús???
Hús meg fûszerek...
6/6 bumbi02 válasza:
Guitar God.. Milyen hús? Milyen fűszerek? Hogy készíted? Azért a legtöbb receptet nem lehet csak így leegyszerűsíteni. Egy pörkölt is csak "hús meg fűszerek". Egy Rib-eye steak is csak hús meg fűszerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!