Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy kel rizses csokit csinálni?

Hogy kel rizses csokit csinálni?

Figyelt kérdés

Receptet azt találtam,csak nem igazán értem.Mert most fogok először készíteni.

"a margarin felolvasztjuk,mikor teljesen felolvadt belekeverjük a porcukrot,a kakaóport,a tojások sárgáját,a pudingport és lassú tűznél folyamatos kevergetés közben felfőzzük"

A kérdés az lenne,hogy a pudingport azt ugy kell beleönteni ahogy kibontom a zacskójából,

és,hogy ezeket milyen sorrendben öntöm bele a felolvadt margarinba az mindegy.

Ha valaki el tudná ezt nekem magyarázni,annak nagyon örülnék.Még sose csináltam,ezért nem igazán értem.

2014. jún. 2. 16:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Igen, jól van leírva. csak hozzá kell önteni a porpudingot.

Én az ilyen keverékeket gőz fölött szoktam felfőzni.

egy lábasban vizet melegítesz forrásig, arra teszed a másikat, amiben a cuccok vannak (passzoljon rá, ne billegjen ) és szépen összefőzöd.

Gondolom puffasztott rizst teszel bele.

2014. jún. 2. 16:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Én egyszer csináltam és nekem megpuhult a puffasztott rizs, nagyon rossz lett, a bolti rizses csokiban ropogós marad a rizs.
2014. jún. 2. 16:45
 3/4 A kérdező kommentje:
és ha már bent vannak a cuccok mennyi ideg kell gőz fölött összefőzni
2014. jún. 2. 19:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak míg össze nem olvad tökéletesen minden alapanyag, kicsit pöfékeljen pár percig.
2014. jún. 2. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!