Valaki szokott csinálni churrost / spanyol fahéjas fánkot?
Szoktam csinálni. Az állagának viszont lágyabbnak kell lennie, simán ki kell jönnie a nyomóból.
Jó is hogy mondtad, rég volt már nálunk. Azt hiszem itt az ideje.
Amúgy a recepteket midig újra kell gondolni, mert a mai lisztek olyanok mint a bánat. Vagy híg, vagy sűrű lesz az eredmény.
En is keszitettem mar parszor, mert ez az egyetlen fankfeleseg, amit szeretek.:)
Az en tesztam kivul mint egy nagyon vekony maz, de belul hihetetlen puha, olyan 'szajban olvados' fajta, ha erted, de persze nem folyos.:). Nem tudom, ilyennek kell e lennie eredetileg, de nekem nagyon tetszik ez az allag.
Sima vaniliasan szeretem a legjobban, nekem ontet sem kell, mert nem szeretem a csokit, de fahejasan is keszitettem mar. Egy picit macerasabb, ha toltve csinalod, de megeri!(egyszer szantam ra magam, isteni lett, csak az idot sajnalom ra:). Altalaban vendegeknek keszitem, amikor grillezunk, racklettezunk vagy valami barati bulit tartunk, akkor azert van melle ontet is.:) Csokiontet es valami gyumolcsos (malna, ribizli, eper, szeder).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!