Hólabda piskóta mardékaival mit szoktatok csinálni?
Figyelt kérdés
2014. máj. 27. 16:11
1/3 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan felhasználhatod somlói galuska készítésnél alaptésztának.
Vagy vársz egy kicsit, hogy megszáradjon, lereszeled, összegyúrod gesztenye-masszával, rum-aroma/konyakos meggybefőttlé + lefőzött fekete kávé, összegyúrod, golyókat formázol belőle és kókusz-reszelékbe forgatva.
Persze ha akarod, a golyók közepébe belegyúrhatsz 1-1 szem meggy-befőttet is.
Valami hasonlókat tudsz belőle készíteni.
2/3 anonim válasza:
Csurgass rá híg csokipudingot, szórj rá durvára vágott diót, egy kis tejszínhabspricc a tetejére és már fogyasztható is.
3/3 anonim válasza:
na ezért szoktam én hókockát csinálni hólabda helyett :) akkor nincs maradék
amúgy somlóit, kókuszgolyót, puncsszeletet, puncstortát csinálhatsz a leeső piskótából
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!