Mit lehet olyankor csinálni, ha elveszik az RTL-t, a VIVA-t, és az ID-t és helyette adnak 1 francia,1 spanyol, és 2 angol tévéműsort? (Digi)
Most már komolyan elegem van belőlük, Vivám sose volt (pedig járna elvileg), ID elég sokáig volt, néztem is, egyszer meg csak úgy, áthangolás nélkül eltűnt. Az RTL-t meg fogalmam sincs, hogy vehetik el. Hiszen az a legalapabb. -.- Minden este néztem is (BK :D), most meg az áthangolásnál (gondoltam, hátha visszaadják valamelyik csatornát) az is eltűnt! -.-"
Most komolyan, mit lehet csinálni? Ráadásul helyettük betettek külföldi tévécsatornákat. (A kínait, meg a németet viszont szintén elvették, de azokat nem néztem xd)
Vivád (MTV-d, Comedy Centralod) azért nincs mert egy céghez tartoznak és velük nem állnak szerződésben már vagy 4 éve. Helyettük kötötték a szerződést a Hit Music Channellel és a Music Channellel (amik szintén egy céghez tartoznak).
Egyszerűen keresd meg a csatornákat, meglesznek azok :)
Nem, nincsenek. Nyilván azután írtam ki a kérdést, miután egy papírra leírtam az összes csatornát.
**
Ó, kár, hogy nem is lehet Viva :(
elveszik az RTL-t,
Jól teszik, ennél mocskosabb, állandón veszekedős, egymással órdíbálos műsor csatornát még nem láttam.
Lelket romboló témák, nem csoda ha a felnövő generáció,
nem ismeri a kedves szép szavakat, csak az egymással veszekedés, kiabálás, verekedést.
Ne beszélve arról a sok szar brazil filmekről, ami vagy csöpög a szerelemtől, vagy ott is ölik egymást, aljas trükkök, gyilkosságok.
Gabriel akárki, akárkivel elindítottak ismét egy sorozat, egy aljas,gyűlölet keltő film. Nem hiszem hogy a fiataloknak erre van szükségük. Ott van a barátok közt, na menjenek a francba azzal a sorozattal is.
Én nem nézem, de amikor a reklámokkal ostorozzák az arra vetődő nézőt, akkor legszívesebben pofán vágnám őket.
Hülye reklámokkal rabolják az időnket.
Idegen nyelvek, ez nagyon hasznos, rá fér a magyarra, hogy tanulja az idegen nyelvet , ne csak a szappanoperák gagyi sorozatát nézzék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!