Ildikóó kérdése:
Gerslis húst szeretnék csinálni vacsira. Ugyanúgy készítsem, mint a rizses húst?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm!2012. jan. 20. 12:35
1/2 anonim válasza:
én a gerslit külön főzném meg köretként, a pörkölt mellé. Mert tovább kell főzni, mint a rizst, és ezáltal hamarabb leég.
2/2 A kérdező kommentje:
Rendben! Nagyon szépen köszönöm! :)
2012. jan. 20. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!