Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mondanátok valami egyszerű...

Mondanátok valami egyszerű tortát, amit ezekből meg tudok csinálni?

Figyelt kérdés
3db tortalap,habtejszin,túró,meggy. Vagy esetleg valami nagyon finom tortát,amit a lapokból tudnék csinálni,és nem túrós?
2012. jan. 18. 22:36
 1/4 tetro ***** válasza:
ezekből az alapanyagokból egy túrós meggyes tortát tudsz csinálni :D
2012. jan. 18. 23:03
 2/4 anonim válasza:
Én azt szoktam, hogy ezekre a tortaalapokra banánt szeletelek, vagy epreket rakok rá (vagy mindkettő) és frissen főzött dr. ötker (vagy hogy írjak :D) vaniliás pudingot öntök rá, majd berakom a hűtőbe amíg meg nem dermed a puding. Marha finom :)
2012. jan. 19. 02:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi,erre nem jöttem volna rá! :D A pudingos az nem rossz ötlet. :) Még 1 fontos dolog! Hogy díszítsem ki? Adott 1 marcipánszív,csoki,amit rá akarok reszelni,a meggy,meg tejszinhab.
2012. jan. 19. 05:43
 4/4 anonim ***** válasza:

A díszités akkor nagyon egyszerű.Az egészet kívülről vond be tejszínhabbal.Ha nem hulalád van akkor tegyél bele habfixálót, hogy ne essen össze.

A majd szórd be reszelt csokival, az oldalán is, a szívet meg tedd a közepére!

2012. jan. 19. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!