Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tejszín helyett tej?

Tejszín helyett tej?

Figyelt kérdés
2014. máj. 26. 15:43
 1/2 A kérdező kommentje:
tejszínes gombás baconos tésztát készítenék
2014. máj. 26. 15:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Abba jobb lenne a tejszin, de próbáld, ki, hogy a tejben elkeversz kis étkezési keményítőt és azzal habard be, kis vaj sem árt így még hozzá.
2014. máj. 26. 15:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!