Horgász feleségek szoktatok halat pucolni?
Kedves első, akkor ugye te nem is eszed meg a halat? "Aki fogta, egye is".
Kérdező: anya, és még mama is rendszeresen pucolták a halat. Egyszer apa valami 60 törpét hozott és éjjel 1-ig csinálták (anya, mama, apa meg papa) :D Én meg vittem nekik a szendvicseket, meg a bort-sört-kávét - még kicsi voltam a pucoláshoz.
A barátom nem horgászik, de ha megkérne, segítenék neki, persze.
"Kedves első, akkor ugye te nem is eszed meg a halat? "Aki fogta, egye is""
Kedves harmadik, dehogynem. Én megfőzöm/megsütöm. "Aki főzte, egye is"
:-D
Nálunk is a férjem reszortja, én ebbe nem szólok bele...:)
Viszont elmosogatok az " esemény " után, mikor hol a kád, mosogató, mindenhol jut a csempére is egy kis pikkely, a deszkák, a tálak, a kések és hadd ne soroljam.
És boldogan megsütöm, megfőzöm a zsákmányt bármilyen óhaj szerint, akár a magunk örömére, akár vendégekről legyen szó, akár 20-25 főig is.
Utána és és takarítok el, így nem hiszem, hogy szégyenkeznem kellene amiatt, hogy nem pucolom meg a halat.
De látni láttam már éppen eleget, ha rávinne a szükség, szerintem meg tudnám tenni, csak ne nekem kelljen fejbecsapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!