Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Töltött vagy rántott padlizsán...

Töltött vagy rántott padlizsánnak a héját le kell pucolni?

Figyelt kérdés
2013. máj. 28. 20:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam, ha nem túl öreg, jobban szeretem, ha rajta marad.
2013. máj. 28. 21:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
A padlizsánt meg szoktam hámozni töltéshez, panírozáshoz.
2013. máj. 29. 06:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is hámozom a padlizsánt is, és a cukkinit és fehér tököt, csillagtököt is.
2013. máj. 29. 07:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha utána nézel a neten is a legtöbb receptben úgy van írva, hogy nem kell megpucolni. Pláne a töltöttet. Én nem is szeretem pucolva, mert elég puhára szoktam főzni és ha nincs rajta a héja, a töltelék alatt eléggé szétterül a padlizsán húsa. Meg nekem a héja amúgy is nagyon finom. :)

Viszont vannak, akik megpucolják. Olyan nincs, hogy melyik a "jó". Próbáld ki egyszer egyiket, máskor másikat és majd látod, melyik jön be. :)

2013. máj. 29. 13:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Tökéletes válasz!

Prbáld ki egyiket is, másikat is, és döntsd el, neked melyik jön be!

(Végre nemcsak én szajkózom, hogy ízlések és pofonok... és azért mert valaki másként csinálja mint a többség, attól még lehet az is ugyanolyan jó!) :))))


Ment a zöld-pacsi előzőnek!

2013. máj. 29. 15:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!