Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell a zúzát meg...

Hogyan kell a zúzát meg pucolni? Vagy egyáltalán meg kell pucolni mert volt ahol azt írtam hogy csak meg mosni kell?!

Figyelt kérdés
2014. márc. 2. 08:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Nézd át őket egyenként,mert van amelyiken rajta marad olyan sárga hártya,ott az érdesebb részén,azt kell lehúzni.
2014. márc. 2. 08:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. márc. 2. 08:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Jobb minden "konyhakésznek" mondott terméket alaposan átvizsgálni, megmosni, mert okozhatnak meglepetéseket.

a zúzában félig megemésztett takarmányt is találtam már, a csirkemájon epét, a fagyos halon pikkelyeket, homokot és belsőrészeket.a kacsaszív között kukoricaszemeket !

Nagyon nagyvonalún dolgoznak, szóval az csak mese habbal, hogy valami konyhakész és egyből mehet a fazékba.

És a zúzára igaz, amit előttem is írtak, hogy jól ki kell fordítgatni és a sárga hártyát teljesen kiszedni belőle.

2014. márc. 3. 09:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Sikerült átnézni, bár nem főznék több több kilóból :DD köszönöm neked a választ :)
2014. márc. 5. 08:24

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!