Hogyan kell a zúzát meg pucolni? Vagy egyáltalán meg kell pucolni mert volt ahol azt írtam hogy csak meg mosni kell?!
Figyelt kérdés
2014. márc. 2. 08:34
1/4 anonim válasza:
Nézd át őket egyenként,mert van amelyiken rajta marad olyan sárga hártya,ott az érdesebb részén,azt kell lehúzni.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. márc. 2. 08:51
3/4 anonim válasza:
Jobb minden "konyhakésznek" mondott terméket alaposan átvizsgálni, megmosni, mert okozhatnak meglepetéseket.
a zúzában félig megemésztett takarmányt is találtam már, a csirkemájon epét, a fagyos halon pikkelyeket, homokot és belsőrészeket.a kacsaszív között kukoricaszemeket !
Nagyon nagyvonalún dolgoznak, szóval az csak mese habbal, hogy valami konyhakész és egyből mehet a fazékba.
És a zúzára igaz, amit előttem is írtak, hogy jól ki kell fordítgatni és a sárga hártyát teljesen kiszedni belőle.
4/4 A kérdező kommentje:
Sikerült átnézni, bár nem főznék több több kilóból :DD köszönöm neked a választ :)
2014. márc. 5. 08:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!