Almás réteshez meg kell pucolni az almát vagy héjastól is le lehet részelni?
Figyelt kérdés
2011. nov. 15. 15:08
1/5 anonim válasza:
Meg kell pucolni, olyan fura benne az almahéj, mintha pici zacskódarabok lennének a sütiben ha nincs megpucolva szerintem.
2/5 anonim válasza:
Meg kell pucolni. Kemény marad a héja és olyan furi lesz tőle a süti. Tapasztalatból mondom..
3/5 anonim válasza:
minden sütéménybe pucolt almát teszünk. a héj a hőtől pöndörödik, kemény lesz, elrontaná a sütit.
4/5 anonim válasza:
meg kell pucolni szerintem is. Igaz semmi baja nem lenne tőle senkinek se, meg nem lenne se fura, se ROSSZ, csak egyszerűen gusztusosabb is, meg el is késnyelmesedtünk is egy kicsit a táplálkozás tekintetében. Én még emlékszem, hogy gyerekkoromban az iskolai menzán egy gulyásleves után, volt almás kocka (kelt tésztból készült almás pite), abban bizony héjjastól volt benne lereszelve az alma, és nekünk az is nagyon finom volt.Ma már sok minden nem úgy készül, mint akkor, mert nagyon válogatósak lettek az emberek.
5/5 anonim válasza:
Ettem úgy is, hogy nem volt, semmi gond nem volt vele. Mondjuk én mindig meghámozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!