Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A sárga barackot hogy teszitek...

A sárga barackot hogy teszitek lekvárnak? Héjastól elég ha turmixal vagy le kell szedni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 11:34
 1/3 anonim válasza:
szedd le a haját, mert keserű lesz tőle a lekvár.....szomszéd asszonyom éppen most panaszkodott h milyen rossz lett a lekvárja..és h az idén biztos lehajalja....jó lekvár főzést Neked:)
2009. júl. 1. 11:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
mi nem szoktuk lehélyazni,hósdarálón ledaráljuk és sütőben sűrűre sűtjük egy kis ecettel meglocsolva hogy ne barnuljon,jó szokott lenni,szerintem a turmix is jó az aprításhoz
2009. júl. 1. 17:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:

Én pont most főztem. Nem hámoztam, csak megmostam, kettévágtam, magját kiszedtem, és az egészet késsel nagyobb darabokra vagdostam, hogy gyorsabban megpuhuljon.

Mikor szétfőtt a barack, hozzátettem cukrot, és készre főztem, a végén botmixerrel szétnyomtam az egészet pépesre, hogy egyáltalán ne legyenek benne darabok. Nagyon finom lett, és az állaga is szuper.

2009. júl. 15. 12:14
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!