Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Túl sok hagymát tettem a...

Túl sok hagymát tettem a padlizsánkrémbe. Mivel lehetne feljavítani, elvenni a hagyma erős ízét?

Figyelt kérdés
2008. júl. 29. 12:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
szerintem tegyél bele pár kanál joghurtot, vagy süssél hozzá még 1 padlizsánt
2008. júl. 29. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
majonéz.
2008. júl. 29. 12:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Kostold meg holnap!Én másnap szoktam enni mert sok hagymával szeretem de csak másnapra érnek össze az ízek !Amúgy a hagyma ízét a savanyú veszi el,tegyél bele mustárt( vagy ahogy elöttem írták ,majonézt) .
2008. júl. 29. 21:13
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!