A sült tarját csak teljesen frissen szabad tálalni?
Figyelt kérdés
vagy fogyasztás előtt pár órával is elkészíthetem?2014. máj. 3. 12:28
1/3 anonim válasza:
A sült tarja hidegen is finom. Ha teljesen átsütöd, akkor nyugodtan állhat.
2/3 anonim válasza:
Persze, elkészítheted korábban is. Pont ma csináltam egy jókora darabot, de reggel ötkor feltettem,, egy nagy serpenyőbe zsírban. fokhagyma, egészbors, pár szem boróka került mellé, és mindig egy nagyon picurka víz folyamatos hozzáadásával, kb 7-re kész is lett az egybesült, omlós, pirospozsgás tarja.Persze még tegnap este köröskörül besóztam, szóval, már most besózhatod.
Amikor kész lett, deszkán pihentettem.Fóliával letakartam szorosan, hogy ne száradjon ki, és most szeltem fel ebédre
a vadasmártáshoz.
a megmaradt pecsenyezsírban csak átfuttattam a szeleteket, hogy kellően átmelegedjenek.
Nagyon finom omlós maradt, senki nem panaszkodott :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Èn nem egybe sütném hanem szeleteket.de gondolom ez sokat nem változtat a dolgon.
2014. máj. 3. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!