Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Befolyásolja a pogácsa minőség...

Befolyásolja a pogácsa minőségét az, ha a kész tesztát pihentetem és nem a kivágott nyers pogácsákat?

Figyelt kérdés
Most láttam, hogy recept szerint a kivágott tesztát kellene pihentetni egy órát, de én az össze gyúrt tesztát pihentetem, már egy fél órája...
2014. ápr. 26. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:
En mindkettőt szoktam :)
2014. ápr. 26. 17:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Én is azon gondolkodtam, hogy akkor már inkább biztosra megyek és lesz ez is az is :)
2014. ápr. 26. 17:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindkettőt kell pihentetni.
2014. ápr. 26. 17:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:
Megtörtént, köszi mindkettőtöknek. Jól sikerült a pogácsa,,finom lett :)
2014. ápr. 27. 13:00

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!