Csinálnék pudingos brióst itthon. A nyers tésztát le lehet fagyasztani vagy a puding miatt inkább ne tegyem? Ha lefagyasztom amikor sütni akarom meg kell várni, hogy kiolvadjon vagy hideg sütőbe kell rakni?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 4. 12:06
1/4 anonim válasza:
Ne híg pudigot főz. Hanem jó sürüt.
1,5 tasak puding port használj 5dl tejhez. Jó sürü ,és keménynek tünő pudingot kapsz.Lehet ,hogy nehezebb lesz megkenni a brióst így a pudinngal,de nem fog tudni nagyon bevízesedni a fagyasztóban.
Ha elkészült a tésztád hídeg pudinggal töltsd meg a briosokat.
Ne tedd azonnal a fagyasztoba: süsd elő 10-15 percig de ne süsd készre: hagyd kihülni tedd egyesével egy tálcára Így rakd be a fagyasztóba. Amikor megfagyott könnyen betudod zacskózni nem ragadnak össze: Ha enni szeretnél belőle ,hídeg sütöbe rakd a briósokat ahogy melegszik a sütő majd a briósok elkezdenek sülni.Így megakadályozod ,azt ha simán kiengenéd ,hogy összesen a tészta , a nedveségtől és kifolyon még sütés elött a puding.
2/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséged. Ahogy olvasom tapasztalt háziasszony vagy :)
2014. ápr. 7. 16:56
4/4 A kérdező kommentje:
Azon gondolkozom,hogy így akár zsömlét is csinálhatnék. Bekeverem a tésztát egy részét csak 10 percig sütöm majd berakom a mélyhűtőbe ha kihült a másik részét pedig megsütöm teljesen és megesszük.
2014. ápr. 8. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!