Miért kell bizonyos tésztákba, (pogácsa, muffin stb) néha túró? Mitől lesz másabb, miért kell néhány receptnél bele?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 25. 20:00
1/3 anonim válasza:
lazább, puhább lesz tőle a tészta.
2/3 A kérdező kommentje:
hogy értve lazább?
úgy nem lesz puhább ha több tojássárgája megy bele?
kezdő vagyok a konyhában, érdekel minden :)
2014. ápr. 25. 20:23
3/3 anonim válasza:
Amiket én ismerek, a túrós pogácsa és a gyors kakaóscsiga, ott egy élesztős hatású tésztát lehet vele elérni élesztő használata, dagasztás, kelesztés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!