Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért kell bizonyos tésztákba,...

Miért kell bizonyos tésztákba, (pogácsa, muffin stb) néha túró? Mitől lesz másabb, miért kell néhány receptnél bele?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 25. 20:00
 1/3 anonim ***** válasza:
lazább, puhább lesz tőle a tészta.
2014. ápr. 25. 20:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:

hogy értve lazább?

úgy nem lesz puhább ha több tojássárgája megy bele?

kezdő vagyok a konyhában, érdekel minden :)

2014. ápr. 25. 20:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Amiket én ismerek, a túrós pogácsa és a gyors kakaóscsiga, ott egy élesztős hatású tésztát lehet vele elérni élesztő használata, dagasztás, kelesztés nélkül.
2014. ápr. 25. 20:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!