Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Tarját szeretnék rántani,...

Tarját szeretnék rántani, mivel lassan puhul mibe pácoljam?

Figyelt kérdés
holnap rántanám. Pl:foghagymás tej.
2009. dec. 23. 15:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen jó a foghagymás tej

De a tarját nem igazán jó rántani, mivel eléggé zsíros, de Te tudod. Ha kiklopfolod attól is fellazulnak a rostjai és puha lesz.

2009. dec. 23. 15:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
A pác is jó,de az is megoldás ha beszórod húspuhítóval panirozás elött úgy fél órával.
2009. dec. 23. 16:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
a fokhagymás tej jó de akkor már ne rántsd hanem ugy süsd ki, mert rántva borzasztó rossz és inas lesz.
2009. dec. 23. 16:20
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!