Véletlenül hekkTÖRZSet vettek. Ki lehet rántani azt is? Ha nem mit csináljak vele?
Anyukám mindig paprikás lisztbe forgatta,és úgy sütötte ki.
Isteni finom,de ránthatod is persze,szerintem a legjobb hal a világon,mert egy mozdulattal kiszeded a komplett gerincoszlopt,és semmi szálka.
Az első szerintem azt sem tudja, mi az, hogy hekktörzs, mert abban egy fia szálka sincs, csak az uszonyát kell kivenni sütés után, egyben (hosszú csíkban van, meg fogod találni, amellet végigvágod a húst és kiveszed a szálkákat), és onnantól fogva csak a gerince marad. Ne nyersen csináld, mert akkor szétesik sütéskor.
Besózod (állni hagyod, mert vastag), beforgatod paprikás lisztbe és olajban kisütöd, meg is kell fordítani. Isteni finom. Citrommal vagy tartárral. Én sült krumplival és ubival szeretem. Vagy csak simán kenyérrel, mint a balatoni strandokon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!