Forgathatom csak kukorica listbe a rántani való halat? Vagy keverjek bele sima lisztet is?
Figyelt kérdés
Azt szeretném ha puha omlos lenne . Tengeri halfilém van .
Köszönöm a válaszokat !!!!
2011. okt. 29. 11:11
1/2 anonim válasza:
a kukoricalisztben való süté snagyon finom, a paprikásliszt helyett szoktuk borsos kuk.lisztben megforgatni a keszegeket, kárászokat, amit nagyon ropogósra kell sütni.
szerintem a tengeri halfilé is finom lesz benne, kívül ropogós, belül omlós.
2/2 doboszoli válasza:
Próbáld ki:
1 rész kukorica liszt
1 " sima liszt
1 " zsemlemorzsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!