Mit keverjek a gesztenyemasszához, hogy a tortalapot megtölthessem vele?
Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 23:19
2/9 anonim válasza:
Margarint kell hozzákeverni simára összekeverve esetleg vanilliáscukrot rumaromát.
3/9 anonim válasza:
Igen, margarint, vajat, felverve...+cuki+ rum(aroma)
4/9 anonim válasza:
Puddingot, tejszínhabot,habfixálóval, kikevert vajat.
5/9 anonim válasza:
Margarint vagy vajat porcukorral habosra kikavarod, hozzakevered a gesztenyet, adsz hozza rumaromat es esetleg ha kemeny es lagyabb kremet akarsz akkor tejszinhabot is keverhetsz bele.
6/9 anonim válasza:
Én egy kis rummal össze szoktam kavarni, majd felverek egy fél literes hulalát s összekavarom vele. Ha netán nem szereted a hulalát, akkor habtejszín+ habfixáló.
7/9 anonim válasza:
Én egy kis tejet szoktam hozzá keverni, egy csomaghoz kb 1,5 decit.
9/9 Victory82 válasza:
Szia!A nagymamám baracklekvárt szokott beletenni!Nagyon finom!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!