Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Piskótát sütök, ketté vágom,...

Piskótát sütök, ketté vágom, és közéje barack (bolti) dzsemet teszek, tegyem simán a dzsemet, vagy keverjek diót is hozzá?

Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 07:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem dióval finomabb, de ahogy jobban szeretitek
2011. márc. 14. 07:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 A kérdező kommentje:

Hát még diót nem kavartam hozzá, és gondoltam, hogy a dzsemet is sűrítem legalább vele, nem?

Köszi a választ

2011. márc. 14. 07:30
 3/9 A kérdező kommentje:
És a piskóta tetejére mi passzolna? Ugyanúgy egy kis diót szórjak? Vagy valami csokimáz?
2011. márc. 14. 07:32
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha a dzsem híg, mindenképp kavard bele a diót. A tetejére is azt szokták tenni (ízhatás szempontjából), ami a belső töltelék. Szerintem nagyon fincsi lesz!
2011. márc. 14. 08:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi!!
2011. márc. 14. 08:08
 6/9 anonim ***** válasza:

még van időd díszíteni is:) két kanál cukrot, két kanál keserű kakóval és két kanál forró vízzel keverj el, tedd a gázra.ha olvadni kezd, keverj hozzá 2 deka vajat, vagy egy kanál olajat és a folyós csokival kanállal cirmozd meg a torta tetejét. nagyon szép lesz.

üdv.

2011. márc. 14. 08:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 A kérdező kommentje:
Igazad van, egy kis díszités sem árt:)) Igaz, hogy cukor helyett édesítőport kell tennem, de szerintem azzal is sikerül egy máz állagot kapnom.
2011. márc. 14. 08:23
 8/9 anonim ***** válasza:
...de pudinggal is bevonhatod a tetejét, és az oldalát.
2011. márc. 14. 08:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 A kérdező kommentje:
Puding teljes mértékkel ki van zárva..A sok rossz "összetevője" miatt..Pedig könnyebb vele dolgozni, bármilyen krémet előállitani. De köszi
2011. márc. 14. 09:13

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!