Piskótát sütök, ketté vágom, és közéje barack (bolti) dzsemet teszek, tegyem simán a dzsemet, vagy keverjek diót is hozzá?
Figyelt kérdés
2011. márc. 14. 07:23
1/9 anonim válasza:
Szerintem dióval finomabb, de ahogy jobban szeretitek
2/9 A kérdező kommentje:
Hát még diót nem kavartam hozzá, és gondoltam, hogy a dzsemet is sűrítem legalább vele, nem?
Köszi a választ
2011. márc. 14. 07:30
3/9 A kérdező kommentje:
És a piskóta tetejére mi passzolna? Ugyanúgy egy kis diót szórjak? Vagy valami csokimáz?
2011. márc. 14. 07:32
4/9 anonim válasza:
Ha a dzsem híg, mindenképp kavard bele a diót. A tetejére is azt szokták tenni (ízhatás szempontjából), ami a belső töltelék. Szerintem nagyon fincsi lesz!
5/9 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi!!
2011. márc. 14. 08:08
6/9 anonim válasza:
még van időd díszíteni is:) két kanál cukrot, két kanál keserű kakóval és két kanál forró vízzel keverj el, tedd a gázra.ha olvadni kezd, keverj hozzá 2 deka vajat, vagy egy kanál olajat és a folyós csokival kanállal cirmozd meg a torta tetejét. nagyon szép lesz.
üdv.
7/9 A kérdező kommentje:
Igazad van, egy kis díszités sem árt:)) Igaz, hogy cukor helyett édesítőport kell tennem, de szerintem azzal is sikerül egy máz állagot kapnom.
2011. márc. 14. 08:23
8/9 anonim válasza:
...de pudinggal is bevonhatod a tetejét, és az oldalát.
9/9 A kérdező kommentje:
Puding teljes mértékkel ki van zárva..A sok rossz "összetevője" miatt..Pedig könnyebb vele dolgozni, bármilyen krémet előállitani. De köszi
2011. márc. 14. 09:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!