Tortát akarok sütni. Szerintetek mit keverjek a gesztenyemasszához, tejszinhabot, vagy vajat? Melyik finomabb?
Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 21:34
2/7 A kérdező kommentje:
mi van??
2010. máj. 7. 21:55
3/7 anonim válasza:
Hát pont ma csináltam gesztenye tortát mert anyunak ma volt a szülinapja és én vettem a boltba tejszínt amit fel kel verni és ha fel van verve akkor a gesztenyemasszát kicsit meg nyomkodod villával és utána össze kevered a felvert habot és a gesztenyemasszát és kész is van nagyon finom így szerintem!!
4/7 anonim válasza:
Én Rama margarint összekeverek porcukorral és azt keverem össze a robotgéppel a gesztenyével
5/7 anonim válasza:
Mindenképpen a tejszínhabra szavazok!!!
6/7 anonim válasza:
Én vaníliás főzött krémmel keverném össze. A gesztenyemassza már önmagában is elég nehéz, tömény. A felvert tejszínhabbal szerintem nem tudod összekeverni a gesztenye állaga miatt, úgy hogy ne törjön össze teljesen a tejszínhab, a vajtól pedig szerintem már túlságosan zsíros lenne.
7/7 anonim válasza:
Simán tejszinnel, (nem tejszinhabbal) lazitanám a gesztenyemasszát. Én a túl vajas krémeket nem szeretem, ezért vajat nem használnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!