Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A csokitortához a vajas...

A csokitortához a vajas csokikrémet hogy kell csinálni?

Figyelt kérdés
Főzött krém nem érdekel és légyszíves arányokat is írjatok.Hány kanál kakaó, mennyi vaj, cukor stb.
2009. dec. 23. 08:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát főzetlen krémet nem tudok. De egy nagyon egyszerű főzöttet igen. Irj ha meggondolod magad.:)
2009. dec. 23. 08:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:

a sima csokoládékrém tortába úgy készül, hogy ugyanannyi vajat és porcukrot nagyon-nagyon habosra keversz - minél tovább kevered, annál könnyebb, levegősebb, finomabb lesz

egy torta betöltéséhez: 20 dkg vaj, 20 dkg porcukor, 3 púpozott ek natúr kakaópor


ez a hagyományos vajas krém, de szerintem a főzött sokkal finomabb

vagy pl ha szereted a dobostortát, akkor rákereshetsz annak a krémjére a neten, az is finom (abba kell tojássárgája is)

2009. dec. 23. 11:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 A kérdező kommentje:
Ok,köszi.Az a nagyon finom főzött is érdekelne :-)!Köszönöm szépen!
2009. dec. 25. 17:05

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!