Gerslit, ha be van áztatva, ázás után mennyi ideig kell főzni, illetve, ha nincs beáztatva, akkor mennyi a főzési ideje?
Hát igen. Néha felteszek egy kérdést és amikor látom, hogy jelzi a rendszer, hogy válasz érkezett, úgy örülök, aztán néha ez csak addig tart, amíg el nem olvasom a hozzászóló írását, ugyanis nem választ kaptam, csak butaságot.
Amikor valaki viccelődni szeretne, még az a legkevesebb, de volt már olyan is, aki komolyan zaklatni kezdett, durván.
Sztem sok pszichopata a gyékán próbálja meg kiélni magát.
Köszi Attila, hogy írtál.
Teljes mértékben egyetértek Veled. Egyre elterjedtebb a rosszindulatú lepontozás, de a válaszok is nagyon eldurvultak.Egyesek a privát szférát sem kímélik, sokszor kell szembenézni,primitív, mocskos szájú üzenetekkel.
Pár éve nem ilyen volt a GYK. Az ember örömmel adott választ a kérdésekre, de, ami manapság megy, elkeserítő, méltatlan.
Mit tehet az ember? Elfogadom, hogy ők ilyenek. Kisebb szociológiai tanulmánynak is fel lehet fogni. ;-)
Ne vedd magadra, ha piszkálnak.
A pontozás... hát, igen, sokszor nem a válasz valódi értékét mutatja, hanem a pontozók elmeállapotát. ;-)
Hú, én régen csináltam és nem is gyakran, de nem volt 1 óra szerintem, talán fél óra...
Azt olvastam, hogy nem annyira egészséges, emiatt nem "szoktunk rá".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!