Gerslit, ha be van áztatva, ázás után mennyi ideig kell főzni, illetve, ha nincs beáztatva, akkor mennyi a főzési ideje?
Másfélnapig??:))
A gerslit én rizottóhoz hasonlóan készítem el, hagymát, illetve apróra vágott répát, újhagymát megdinsztelek kevés olivaolajon, és hozzáöntöm a gerslit, összepirítom, majd felöntöm vízzel, elforralom a levét, vizet öntök hozzá, elforralom, vizet öntök hozzá elforralom, míg át nem puhul. De a puhulás nem lesz másfélnap, nagyjából fél óra alatt átpuhul.
Érdekes... Most látom, hogy csak az a hozzászólás van lepontozva, amelyik értelmes volt!
Bumbi02, én zöld kezet adtam Neked és még egyszer kösz! A többi - nem minősítem, hogy milyen - hozzászólóval ne foglalkozz.
Nem értem, hogy egy ilyen egyszerű kérdésnél is, mint ez, miért jelennek meg az olyan alakok, akik azt hiszik magukról, hogy nagyon viccesek, pedig egyáltalán attól nagyon távol állnak.
A viccet értjük és köszöntük volna, de az az üstös, másfél napos hozzászólás - a legcsekélyebb mértékben sem volt humoros.
Bumbi! A válaszodért én is felpontoztalak, de haDD javítsalak ki. A " had ne kelljen magyaráznom " hibás.
Mostanában a nyelvi kérdésekkel többet foglalkozol, mint a főzéssel, amiben szerintem jobb vagy.
Mostanában a főzéssel többet foglalkozom, és emiatt nincs időm másra, csak nyelvtani hibákba belekötni!:))
De amúgy, köszönöm, rosszul írtam!:)Szép napot!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!