Túl sok babot áztattam be a babgulyáshoz, mi legyen a felesleggel? Beáztatva lefagyaszthatom? Vagy főzzem meg sima vízben?
Figyelt kérdés
2013. febr. 24. 06:47
1/7 anonim válasza:
Csinélj belőle hagymás, ecetes babsalátát, hűtőben eláll és húsok mellé kiváló köret.
3/7 anonim válasza:
Ha leszűröd, 4-5 napot simán a hűtőben is kibír.
4/7 Ildikó93 válasza:
Főzd meg. Aztán piríts hagymát olajon, add hozzá a megfőzött babot, ízesítsd pici sóval, piros arannyal. (Ezt csak úgy hívom, hogy Bud Spencer kaja. :-) ) Melegen kiszedve a tetejére tejfölt teszel. Isteni finom. Szeretem teljeskiörlésű kenyérrel enni, de lehet köret is valamihez.
5/7 anonim válasza:
1.Nekem is a tartáros babsaláta (hagymával) ugrott be
2. Volt, amikor "vissza-szárítottam" konvektor tetején, semmi baja sem lett.
6/7 anonim válasza:
Egyszer egy öreg néni mesélte nekem, hogy a háború idején, gesztenyepürét csináltak belőle!
és azt is mondta hogy egyáltalán nem érezni a különbséget!
7/7 anonim válasza:
Mindenképp fözd meg és úgy fagyaszd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!