Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Foszfátmentes sütőpor? Sima...

Foszfátmentes sütőpor? Sima is jó?

Figyelt kérdés

[link]


Ezt szeretném megcsinálni.

Szerintetek sima sütporral is jó?

Illetve nádcukor helyett sima cukorral?


Egyáltalán,mi a különbség a sima és a foszfátmentes sütőpor között?



2013. febr. 14. 11:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyugodtan csináld normál sütőporral és cukorral.
2013. febr. 14. 22:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Megcsináltam,finom lett (bár teljes citrom leve túlzás bele)
2013. febr. 15. 08:37
 3/3 anonim ***** válasza:
48%
A sütőporban dinátrium-foszfát van, ami bélirritációt, emésztési panaszokat és allergiát okozhat. A foszfátmentes sütőporban nincs dinátrium-difoszfát, helyette természetes borkőpor van benne. De ha akarod, simán helyettesíthető a hagyományos sütőporral.
2013. okt. 19. 08:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!