Foszfátmentes sütőpor? Sima is jó?
Figyelt kérdés
Ezt szeretném megcsinálni.
Szerintetek sima sütporral is jó?
Illetve nádcukor helyett sima cukorral?
Egyáltalán,mi a különbség a sima és a foszfátmentes sütőpor között?
2013. febr. 14. 11:34
1/3 anonim válasza:
Nyugodtan csináld normál sütőporral és cukorral.
2/3 A kérdező kommentje:
Megcsináltam,finom lett (bár teljes citrom leve túlzás bele)
2013. febr. 15. 08:37
3/3 anonim válasza:
A sütőporban dinátrium-foszfát van, ami bélirritációt, emésztési panaszokat és allergiát okozhat. A foszfátmentes sütőporban nincs dinátrium-difoszfát, helyette természetes borkőpor van benne. De ha akarod, simán helyettesíthető a hagyományos sütőporral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!