Sütőpor, liszt, margarin, víz, ezekből valami sós rudat lehet sütni? éhes vagyok.
Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 21:22
3/6 A kérdező kommentje:
de jópofa vagy.
2013. jan. 29. 22:05
4/6 anonim válasza:
van egy olyan receptem, hogy ugyanannyi sajt mint margarin és kétszer annyi liszt meg kevés só, és ebből rúd. Nem tudom milyen lehet sajt nélkül. És sütőpor nem kell.
Van mégegy, ott mindenből ugyanannyi, ahhoz viszont túró kell. Túró-margarin-liszt.
5/6 anonim válasza:
Írd be a nosalty.hu -ra a hozzávalóid, van egy ilyen menü, hátha....
6/6 anonim válasza:
ha még mindig aktuális ( és újra éhes lennél ) írok neked
ezekből az összetevőkből sós rúd receptet, de egy kanál ecet vagy citromlé is kellene hozzá.persze egy kis sajt is jól jönne, de köménnyel, pirospaprikával, magvakkal megszórva is finom.
sokáig ropogós marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!