Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik gazdaságosabb? 25 dkg...

Melyik gazdaságosabb? 25 dkg szárazbab beáztatva, majd megfőzve, vagy egy 400 gr-os babkonzerv?

Figyelt kérdés
Azt látom, hogy a konzervek nem tisztán babból állnak, hanem valami lé is van bennük, de nem tudom viszonyítani a szárazbab mennyiséghez.

2013. dec. 9. 19:54
 1/5 anonim válasza:
A gazdaságossági számításokhoz kéne tudnunk mindkét termék árát is. :)
2013. dec. 9. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Kössz ! Számolni én is tudok, de , mint főzési alapanyag gondoltam a gazdaságosságra ,(tömegre ).
2013. dec. 9. 20:22
 3/5 anonim válasza:

Jaaa? :)


Szerintem tömegben ugyanott lesznek, mert a bab kb. másfélszeresére duzzad. Ugyanott vagy mind a kettővel (tömegben).

2013. dec. 9. 20:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Mennyiségre a szárazbab a nyerő. Viszont ha beleszámítjuk,hogy idő és energia,akkor feltétlenül a konzerv.A csülkös bablevesen kívül szerintem bármibe jó a natúr lében készült bab,a paradicsomos vagy csilis meg az ilyen típusú ételekhez.Amióta lehet ilyent kapni,nem főzök babot,mert már megfőzték helyettem,csak,mint alapanyagot keverem bele a dolgokba.
2013. dec. 9. 22:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ ! Én is erre gondoltam, hogy nem éri meg két órát főzni a szárazbabot. egy átlagos termetű, átlagos étvágyú férfinak elég lesz egy konzervbab is, úgyis még tesz bele valamit.
2013. dec. 10. 08:50

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!