Szárazbab-főzeléket le lehet fagyasztani? Egyáltalán érdemes? Változik az íze?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 21. 19:37
1/4 acelsziv válasza:
Én azt tapasztaltam, hogy a bab olvadás után kásás állagot vett fel...
2/4 anonim válasza:
Én bablevest fagyasztottam le, és nem volt semmi baja sem más íze.
3/4 anonim válasza:
Szárazbabot, zöldbabot, babgulyást is fagyasztok rendszeresen (maradékot ) kiengedve mindegyik tökéletes.
Szóval válaszom igen, semmi baja nem lesz felengedve.
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm,lefagyasztottam, aztán majd meglátjuk.
2013. ápr. 21. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!