Zsemlét fagyasztani érdemes?
Figyelt kérdés
A lidl-ben nagyon finom zsemle van, de sajnos a szomszéd faluban van, idő hiány miatt pedig nem tudok ott minden nap ott vásárolni. És a fagyasztásos dolog jutott eszembe :D Szerintetek jó ötlet?2012. jún. 1. 19:58
1/17 anonim válasza:
Előbb győződj meg arról,hogy nem-e lesz hűtőszaga. Amúgy mi kenyeret szoktunk fagyasztani,aztán megmikrózzuk. 12/L
2/17 anonim válasza:
Jó,én is szoktam pékárut fagyasztani,ha előveszi az ember és csak simán felenged,akkor is jó,de én szeretem bedugni a sütőbe 5 percre,úgy teljesen fel van újítva.Ha van ennyi helyed a fagyasztóban,érdemes.
3/17 anonim válasza:
Ahogy írják, ha van helyed akkor bátran!Én rendszeresen fagyasztok le zsömlét.Megveszek vagy 20 db-ot és frissen, aznap berakom egy nagy nejlonban a fagyóba.Mindig annyit veszek ki amennyi kell, és nem csinálok vele semmit csqak egyszerűen várok fél órát hogy kiengedjen.Szinte ugyan olyan.Egy héttől tovább ne, tartogatom benne, úgyhogy hűtőíze sem lesz.
4/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Holnap ki is próbálom :)
2012. jún. 1. 20:12
5/17 anonim válasza:
Az ám! Frissen be a fagyasztóba! mikor felenge, akkor ugyanolyan friss lesz. A mikróban pár pillanat alatt finom meleg puha zsömid lesz!
6/17 anonim válasza:
Persze, mi mindig így csinálunk, és mikor kiveszem, csak hagyom, hogy magától olvadjon ki, mert amikor mikróval olvasztottuk utána fél órán belül teljesen kemény lett.
7/17 anonim válasza:
Na jó, de ha gyorsan kell a friss zsemle reggelire, akkor az fél óra múlva már javában emésztődik... :)
8/17 anonim válasza:
Bizony, ez is igaz, olyankor én is bevetem a mikrót, fél-egy perc olvasztófokozaton, és finom puha :)
9/17 anonim válasza:
Én legalább 20 éve fagyasztok le zsömlét, igy minden reggel frisset tudonk enni. Kiolvasztva tényleg olyan, mint a frissen hozott.
ehhez meg: "Előbb győződj meg arról,hogy nem-e lesz hűtőszaga." csak annyit irnék, hogy hütöszag ott van, ahol nem takaritják renszeresen a hütöt - nekem még sose lett semminek "hütöszaga", öszintén szólva nem is tudom, milyen az, de az ételeknek nincs semmilyen szaga, ami eredetileg nem volt neki.
10/17 anonim válasza:
Jó lesz az, mi is le szoktuk fagyasztani. Este kiveszem, reggelre kienged, és megcsinálom a szendvicset. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!