Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Raffeloba csak tejpor jó vagy...

Raffeloba csak tejpor jó vagy a completa vagy kávékrém porok is jók?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 17. 14:36
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Ha szereted a hidrogénezett növényi zsírt, akkor használj kávékrémport. De másokat ne kínálj meg a végeredménnyel.
2014. ápr. 17. 15:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:

Az instant krémporok az állományuk miatt nem jók a raffaellóba, nem azért mert "hidrogénezettek "...

Így csak azt tudom javasolni, hogy tejporból készítsd.

2014. ápr. 17. 18:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!